Ouderavond, georganiseerd door Café Karseboom, uitgesteld

door | mrt 18, 2020

Waar zijn onze kinderen mee bezig?

Veel ouders vinden het fijn om te weten waar hun kinderen nu mee bezig zijn, Café de Karseboom vindt dit ook erg belangrijk. Om de laatste updates te geven over te aandachtspunten en krachten van hun kinderen heeft de Karseboom op de 19e maart een ouderavond gepland.
Helaas heeft Corona roet in het eten gegooid. De ouderavond wordt uitgesteld.

Uitstel is geen afstel. Daarom. Iedere ouder met kinderen die wel eens naar deze kroeg gaan kan zich inschrijven via de website. Zij worden ingedeeld en mogen 10 minuten met de bartenders spreken. De eerste ronde oudergesprekken is vorige week, nog voordat Corona de kroeg op slot gooide, al geweest. Wij spraken de moeders over deze ervaring.
Mieke (46) “mijn zoon Tom komt elke week in de Karseboom, de enige kroeg waar je als 17 jarige binnenkomt. Het gesprek was enorm nuttig, we kunnen vooruit met de aandachtspunten. Tom is goed in het versieren van dronken minderjarige meisjes, daar maakte ik me zorgen over. Maar dat hij al kotst in het urinoir na 4 bier is verontrustend, zijn vader kon het vroeger altijd tot de 10 volhouden. Met wat extra begeleiding gaan we het jaar wel redden, misschien mag hij dan over een aantal maanden een keer op de verhoging staan. Wishful thinking, we houden het bij kleine stapjes.
Wil jij nou ook een reflectie horen op jouw uitgaansleven, en ben je onder de 18? Schrijf je in voor de ouderavond en laat je ouders zien wat jouw buitenschoolse activiteit precies inhoudt.

Door onze redactrice Leonie