Into the woods wijzigt naam naar Into the pavement

door | jan 31, 2020

Zoals de entree van Into the pavement eruit ziet

“Door boomkap in het bergkwartier heet into the woods tegenwoordig into the pavement”

De aanleg van de nieuwe weg in het bergkwartier heeft voor veel ophef gezorgd. Om de aansluiting beter te regelen zijn er plannen doorgevoerd een nieuwe weg aan te leggen, maar om dit te realiseren moet er een brutaal aantal bomen gekapt worden in de omgeving.
In het desbetreffende gebied zijn al tien edities van het razend populaire festival into the woods geweest, waarin de mensen van kultlab het bos voor een weekend omtoveren in een waar sprookjesparadijs. Elke vierkante centimeter van het bos wordt magisch versiert zodat prachtige herinneringen gemaakt worden, ieder jaar weer. Voor de elfde editie zijn er wat gaten in de weg, vooral met dit bos. We spraken hierover met de mensen van kultlab.
“dit jaar pakken we het helemaal anders aan. De magie van het sprookjesbos is verleden tijd, we moeten mee met de industrialisatie in Amersfoort. We denken over decoratie van metalen hekken, alles asfalteren als een parkeerplaats-vibe. Door de nieuwe weg zijn we gedwongen andere keuzes te maken, into the woods is verleden tijd. Into the pavement, klinkt ook gaaf toch? Toch? Of niet?”
Voor meer info en tickets kunt u googelen op de naam van het festival.

Door Erik

Steun de gedrukte pers. Geef hier uw bijdrage.

[ reclame ]